House Open/Closed

House Open/Closed

Year
This is some text inside of a div block.
Size
Location
Colorado Foothills

"Architecture is when the window is too big ... Or too small."


House Open/Closed occupies an infill lot located on a bluff at the base of the Colorado foothills. Clad in Shou Sugi Ban, the façade presents a relatively closed face to the street, maintaining privacy within. An over-scaled second floor window questions the expectations we have of domestic scale.

The private side of the home is three stories of floor to ceiling glass opening up to views out over the town, Colorado foothills and adjacent plains. Further questioning domestic expectations, the aerie master suite and main living spaces share transparency with the outdoors. The spaces invoke a sense of flying or soaring above the rooftops to the south, like the hang gliders in the distance.

No items found.

Consultants

Partners

Recognition

Awards and Publications

Client

Testimonial

More Work

Recognition
Many of our residential, institutional, and commercial architectural projects receive recognition and awards for their design and performance.